Solanum Muscle Detox

Tilskudsfoder til hund og kat

Anvendelsesområde

  •  
Muskelproblemer (også forebyggende).
  •  
Muskelafslapning.
  •  
Fjerner toksiner fra muskulaturen.
  •  
Irritationsdæmpende effekt ved inflammationer i muskulatur.

Dyr i hård træning og konkurrence har ofte en tendens til at ophobe affaldsstoffer (toxiner) i muskulaturen. Syreoverskud ophobes ligeledes i muskulaturen. Disse ophobninger medfører ofte muskelømhed og muskelkramper.

Solanum Muscle Detox indfanger og fjerner urenheder i muskulaturen samtidig med at muskelømhed dæmpes. Syreoverskud neutraliseres og fjernes.

Solanum Muscle Detox består af MSM (methylsulfonylmethan), tørret kartoffelekstrakt og malede bukkehornsfrø.

Solanum Muscle Detox er også særdeles effektiv ved ledproblemer. I denne blanding kombineres de gode egenskaber fra Solanum Mobility Vet og MSM.

MSM (methylsulfonylmethan) indeholder let optageligt organisk svovl. MSM har en irritationsdæmpende  effekt ved inflammationer i muskulaturen. Tilstedeværelse af organisk svovl er også vigtigt for pelslaget og "neglene".

Kartoffelekstrakt er Rheumacure's unikke produkt. Ekstrakten produceres i Danmark ved en speciel proces, der sikrer at de gunstige stoffer som alkaloider, polyphenoler og aminosyrer bevares, samtidig med at hovedparten af stivelsen fjernes. 
Alkaloider er kvælstofholdige plantestoffer. Alkaloider er et effektivt middel til at neutralisere og fjerne et syreoverskud i legemet. Ud over at fjerne syreoverskud har kartoffelekstrakten en generel udrensende effekt af led, muskulatur og organer.

Bukkehornsfrø (Trigonella foenum-graecum) indeholder omkring 25 % slimstoffer, steroidsaponiner og glycosider. Bukkehornsfrø forbedrer tarmens evne til at optage de aktive stoffer og sørger generelt for en god tarmfunktion.

Anbefalet daglig mængde: 1 gram pr. 10 kg legemsvægt.
Den indlagte måleske rummer 0,5 gram.

Ved vedligeholdelse anbefales halv mængde.
Forebyggende anbefales halv mængde.

Indtagelse: pulveret blandes i dyrets foder morgen og aften.
Det er vigtigt at dyret har fri adgang til vand.

Indhold pr. 1 gram: 

MSM (methylsulfonylmethan)  275 mg

Kartoffelekstrakt (solanum tuberosum) 

655 mg

Bukkehornsfrø-pulver: 

70 mg

Solanum Muscle Detox fås i bøtter af 100 gram, 750 gram og 2,5 kg.

 

 

startside

Rheumacure A/S   ·   E-mail: mail@rheumacure.com    ·   T:  55 86 80 11