Solanum Max Fiber - sensitiv mave/tarm

Diætetisk tilskudsfoder til heste

Stort indhold af Beta-Glucan
Mindsker blodsukkerniveauet efter indtagelse af foder
Forebygger fordøjelsesforstyrrelser
Beskytter mave- og tarmslimhinden
Stimulerer immunsystemet

Solanum Max Fiber er et tilskudsprodukt til heste, og består af kartoffelfibre, havrefibre, havreolie og MSM, der giver en optimal sammensætning, til forebyggelse og vedligeholdelse af sensitiv og stresset mave. Der er ikke tale om traditionel havre, som en del hesteejere ikke ønsker at give deres heste, grundet stivelse, men derimod havrefibre, der har flere dokumenterede egenskaber.

Ideen bag det nye produkt, Solanum Max Fiber, er at give et maksimalt fiber tilskud til heste med sensitiv mave, og tarmslimhinde. Endvidere er produktet velegnet til heste med EMS, da det har en gavnlig effekt på blodsukkeret.

Kartoffelfibrene medvirker til at vedligeholde en sund tarmflora, da de uopløselige fibre er næring for de sunde bakterier (præbiotisk effekt), og dermed med til at forebygge fordøjelsesforstyrrelser.

Havrefibrene indeholder de opløselige fibre, Beta-glucaner, som styrker immunforsvaret. Beta-glucaner har også en gavnlig effekt på blodsukkeret, og har derfor betydning ved EMS, der er en lidelse i hestens stofskifte, som medfører insulinresistens.

Havreolie medvirker til vedligeholdelse af mave-tarmslimhinden, idet den indeholder polære lipider, der er ikke vandopløselige molekyler. De polære lipider opfanger fedt og medvirker til at nedbryde fedtmolekylerne. Havreolien er desuden rig på flerumættede fedtsyrer, er god for fordøjelsen, indeholder E-vitaminer og polyfenoler, der har antiinflammatorisk virkning.

MSM er en organisk svovlforbindelse, der indeholder let optageligt svovl. Svovl er et livsvigtigt mineral, og medvirker til vedligeholdelse af mave- og tarmslimhinden.

Solanum Max Fiber indeholder ingen stoffer, der er forbudt af FEI og Jockey Club.

Anbefalet daglig mængde til stor hest: 50 gram = 4 mål med lille top.

Til pony anbefales halv mængde.


Solanum Fiber Max fås i 1,5 kg og 4 kg.


 

 

startside

Rheumacure A/S   ·   E-mail: mail@rheumacure.com    ·   T:  55 86 80 11

tyndskid, diarre,diarré, diare